Groeiend aandeel vrouwen in besturen

20 maart 2019
Nederland is aan een inhaalslag bezig als het gaat om de rol van vrouwen aan bestuurstafels. Het aandeel van vrouwen in leidinggevende functies is dit jaar groter dan vorig jaar. Ook wereldwijd is er sprake van een toename, concludeert accountants- en adviesbureau Grant Thornton na eigen onderzoek.

Lees meer
Aantal verkeersruzies in zes jaar verdubbeld

18 maart 2019
Het aantal verkeersruzies waar de politie aan te pas moet komen, is in zes jaar tijd verdubbeld. In 40 procent van de verkeersruzies was sprake van geweld. In 2018 waren er ruim 6400 verkeersruzies, meldt de Nationale Politie in EenVandaag.

Lees meer
Helft pogingen jongeren om tabak te kopen slaagt

13 maart 2019
De helft van de pogingen die jongeren onder de achttien jaar ondernemen om tabak te kopen, slaagt. Dat meldde de Onderzoeksredactie Tabak gisteren op basis van onderzoek dat de organisatie heeft laten uitvoeren.

Lees meer
Snurkers hebben minder seks

7 maart 2019
Snurkers hebben minder behoefte aan seks. Volgens intern onderzoek van de Kliniek voor Snurken en Apneu Nederland hebben koppels waarvan de man of vrouw snurkt minder behoefte aan seks. Chronische snurkers slapen vaak apart waardoor er minder snel genegenheid is.

Lees meer

Bent u regionaal betrokken en wilt u dat uw mening meetelt?

Word dan panellid van het RegioNoordPanel.

Geef uw mening over (nieuwe) producten van NDC mediagroep.

Als dank voor uw medewerking maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen!

Horen de redacties van LC, DVHN en FD ook uw stem?

Via het RegioNoordPanel geven noorderlingen hun mening over uiteenlopende onderwerpen.