Kliekjes steeds vaker in doggybag

27 januari 2020
De doggybag wint stevig aan populariteit in Nederland. Bijna de helft (46 procent) van de Nederlanders krijgt wel eens een doggybag aangeboden na het eten in een restaurant. Vijf jaar geleden was dit nog 27 procent. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Natuur &Milieu.

Lees meer
Nederland zesde digitale economie

24 januari 2020
Nederland heeft de zesde digitale economie ter wereld. Dat meldt het Amerikaanse netwerkhardwarebedrijf Cisco op basis van eigen onderzoek waarin 141 landen zijn meegenomen.

Lees meer
Consumentenbond: online account opzeggen vaak moeilijk

17 januari 2020
Bedrijven maken het vaak te moeilijk om online accounts of abonnementen op te zeggen. Dat stelt de Consumentenbond. Vooral energiebedrijven, kranten en goede doelen werpen drempels op, stelt de Consumentenbond na onderzoek naar het opzeggemak van 125 populaire diensten. Bij een derde van de bedrijven werden problemen geconstateerd.

Lees meer
Prijswinnaars vierde kwartaal 2019 bekend!

6 januari 2020
De prijswinnaars van RegioNoordPanel zijn bekend (vierde kwartaal 2019)! Onder de “lees meer” kunt u lezen wie de gelukkige winnaars zijn van één van de tien gratis kwartaalabonnementen op Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant of het Friesch Dagblad.

Lees meer

Bent u regionaal betrokken en wilt u dat uw mening meetelt?

Word dan panellid van het RegioNoordPanel.

Geef uw mening over (nieuwe) producten van NDC mediagroep.

Als dank voor uw medewerking maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen!

Horen de redacties van LC, DVHN en FD ook uw stem?

Via het RegioNoordPanel geven noorderlingen hun mening over uiteenlopende onderwerpen.