Derde Nederlanders rekent op loongroei

18 september 2019
Bijna een op de drie Nederlanders denkt er volgend jaar in loon op vooruit te gaan. Dat concludeert HR-dienstverlener Visma | Raet na onderzoek onder ruim duizend respondenten.

Lees meer
Hergebruik verpakking kan een stuk beter

12 september 2019
Levensmiddelenfabrikanten kunnen nog heel wat stappen zetten om hergebruik van verpakkingsmateriaal te verbeteren. De verpakkingen zelf kunnen een stuk duurzamer en de voorlichting aan consumenten schiet nu vaak tekort, constateert Natuur & Milieu in een onderzoek naar verpakkingen in Nederlandse supermarkten.

Lees meer
Sporten op hete dagen is levensgevaarlijk

10 september 2019
De helft van de sporters in Nederland past het trainingsschema niet aan op hete dagen. Dat blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis, die de sporters waarschuwt voor de ernstige gevaren van oververhitting, zoals een beroerte.

Lees meer
Winkels Emmen willen zondag vaker open

4 september 2019
Een aantal winkeliers op de woonboulevard in Emmen wil vaker de deuren kunnen openen op zondagen. Uit een enquête blijkt dit plan gesteund. Winkels op de woonboulevard in Emmen hebben sinds 2015 de mogelijkheid om twee zondagen per maand open te gaan. Daarnaast zijn er nog enkele feestdagen, waarop ze zaken mogen doen. Maar voor een groep ondernemers is dat niet voldoende.

Lees meer

Bent u regionaal betrokken en wilt u dat uw mening meetelt?

Word dan panellid van het RegioNoordPanel.

Geef uw mening over (nieuwe) producten van NDC mediagroep.

Als dank voor uw medewerking maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen!

Horen de redacties van LC, DVHN en FD ook uw stem?

Via het RegioNoordPanel geven noorderlingen hun mening over uiteenlopende onderwerpen.