Helm op e-bike moet echt verplicht worden

21 januari 2022
Er moet een helmplicht komen voor wie op een elektrische fiets rijdt. Die oproep doet directievoorzitter Chantal Vergouw van verzekeraar Interpolis. „We zien het aantal schades en letsels jaarlijks als gevolg van e-bikeongelukken flink toenemen, er moet nu echt iets gebeuren”, stelt zij.

Veel mensen hebben deze winter last van datingangst

10 januari 2022
Meer mensen voelen door de lockdowns en de nasleep daarvan aarzeling om zich op de datingmarkt te storten. Dat heeft gevolgen voor de kans dat mensen nieuwe relaties aangaan.

Prijswinnaars vierde kwartaal 2021 bekend!

4 januari 2022
De prijswinnaars van RegioNoordPanel zijn bekend (vierde kwartaal 2021)! Onder de “lees meer” kunt u lezen wie de gelukkige winnaars zijn van één van de tien gratis kwartaalabonnementen op Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant of het Friesch Dagblad.

Invloed ICT op milieu groter dan gedacht

21 december 2021
De groene fractie (Groenen/ Europese Vrije Alliantie) in het Europees Parlement heeft laten uitrekenen hoe zwaar onze digitale apparaten het milieu belasten. Uit het onderzoek naar de informatie- en communicatietechnologie (ICT) dat is uitgevoerd door het Franse bureau GreenIT, blijkt dat productie en gebruik van computers en mobieltjes behoorlijke gevolgen hebben voor het milieu.

Bent u regionaal betrokken en wilt u dat uw mening meetelt?

Word dan panellid van het RegioNoordPanel.

Geef uw mening over (nieuwe) producten van Mediahuis Noord.

Als dank voor uw medewerking maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen!

Horen de redacties van LC, DVHN en FD ook uw stem?

Via het RegioNoordPanel geven noorderlingen hun mening over uiteenlopende onderwerpen.